Co je u nás nového

Aktuality

I takovou dobrotu u nás ochutnáte

Vepřové koleno připravované nejprve metodou Sous-vide, což je metoda, při které se maso naloží do kořeni a vloží se do vzduchotěsného umělohmotného obalu. Takto vakuované potraviny se poté pošírují ve vodní lázni při teplotě 55-60°C i několik hodin.
Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťávu a texturu masa. Naše kolínka jsou poté dopékána v naší peci u živého ohně, kde koleno dostane ještě vynikající aroma.

Ocenění od Booking.com

Získali jsme ocenění za vysoké hodnocení hostů pro rok 2016 od Booking.com, které je zprůměrováno z jejich recenzí, moc si tohoto ocenění vážíme a doufáme, že se u nás budete cítit minimálně stejně dobře, jako v roce 2016.

Bezlepkový Bernard

Na rotující pípě se můžete osvěžit točeným, světlým nealko Bernardem Free.
V nabídce máme i bezlepkové pivo Bernard.

27.2. - Třetí narozeniny v Kaskádě

Už je tomu 3. rok, co jsme pro Vás otevřeli náš penzion s restaurací. Za Vaši přízeň moc děkujeme a moc si toho vážíme. A proto chceme tento den s Vámi trochu oslavit ;-) Takže tu pro Vás máme po celý den malý dárek.

27.2. od 11:30-22:00 SLEVA NA VŠE 13%!!!

Nová nabídka jídel

Naši milí hosté, od 13.10. pro vás připravujeme novou nabídku jídel. Těšit se můžete na předkrmy, hlavní jídla, dobroty k pivu či vínu i dezerty. Celkem bude 19 NOVINEK. Každý, kdo nás navštíví (nebo si objedná rozvoz) během těchto 19ti dnů a dá si právě tu danou novinku, dostane od nás jako bonus 10. jídlo zdarma. Celé nové menu pak bude v nabídce od 1.11. Těšíme se na vás i vaše ohlasy.